Мис и Мистър Български Топ лица 2016!


Мис и Мистър Български Топ лица 2016! Заповядайте в центъра на модния шоу бизнес!

Кариби Бар и Национална модна агенция „Идея Прима” Ви канят на ексклузивната емоция на гр. Варна - конкурсът за красота и европейски зрелища - „Мис и Мистър Български топ лица 2016”! Модното събитие е предвидено на 9-ти Декември 2016 /Петък/ от 22:30 часа. Фешън спектакълът Български топ лица се провежда за петнадесета поредна година, като този път той ще се позиционира в Храма на светския живот в морския град Кариби Бар.
Модната надпревара изповядва философията на пълен „феър плей”! Гласуването от страна на журито е явно - пред зрители, участници и медии по шестобалната система. Журиращите в конкурса са от страна на домакините от Кариби Бар и спонсори от реномирани фирми. Запазено присъствие в така наречената „Комисия на честта” имат и представители на варненските медии.

„Мис и мистър Български топ лица 2016” присъства в културния и нощен живот на града вече една декада и половина, провежда се в три тура - бански, официален и артистичен тур и се явява финал на модните изяви на варненската Национална модна агенция „Идея Прима” в около 40 града и курортни комплекса в страната. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

За да влезете в центъра на шоу бизнеса, заповядайте първо на репетицията на 9 декември /Петък/ от 14:00 часа в Кариби Бар.


За да участват в конкурса „Мис и Мистър Български Топ лица 2016”, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, а по същото време ще тече и региналният конкурс „Мис и Мистър Топ лица на Варна 2016”, в който участниците трябва да притежават и съответния принцип на отседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от град Варна.


Съорганизатор и собственик на модните марки конкурси на сезона „Мис и Мистър Български Топ лица 2016” и „Топ лица на Варна 2016” е Национална модна агенция „Идея Прима”. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията Димитър Увалиев. Така че на всички тези, които се двоумят ще кажем:" Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където другите нямат шанс да бъдат"!

За инфо: 0887-57-99-42, 0899-29-05-85
Facebook : идея прима. YOU TUBE : идея прима ;
WEB: www.idea-fashion.com/

Катерина Арсова, Кариби Бар /PR и Реклама/ - 0882 592 560